Kerstmarkt

Kerstmarkt 2018

Ook dit jaar wordt er een kerstmarkt georganiseerd en we hopen natuurlijk dat u weer komt! De kerstmarkt heeft als doel “Onderhoud Klok Koepelkerk”: Met de opbrengst gaan we de klok een onderhoudsbeurt geven.

Traditiegetrouw vindt de kerstmarkt plaats in Het Arsenaal, ook nu weer samen met de “Wintervestingdagen Willemstad”.

Het gehele gebeuren duurt 3 dagen:  vrijdag 14 dec, zaterdag 15 dec, zondag 16 dec .

Openingstijden :
Vrijdag 14 dec: 16.00 – 21.00 uur
Zaterdag 15 dec: 11.00 – 21.00 uur
Zondag 16 dec: 13.00 – 17.00 uur

Op de kerstmarkt is een keur aan activiteiten waar u aan deel kunt nemen en waarover we u later meer zullen vertellen.

U kunt ons helpen: Voor het maken van de kerststukken is allerlei groen uit de tuin nodig. We verzoeken u niet te vroeg te snoeien, we komen het graag eind november/begin december bij u ophalen. Dennenappels, schors, malusappeltjes, berkentakken (liefst die lange slierten), berkenstammetjes, skimmia, pinus, taxus, compacte conifeer en ander geschikt materiaal, maar ook jam, eigen baksels (cake, koekjes), prijsjes voor het rad etc. zijn zeer welkom. Neemt u alstublieft contact op met Paula Lankhuizen (tel. 472668).

Ook clubzegels van Jumbo, koffiebonnen (DE) en andere spaarzegels zijn van harte welkom. Deze kunt u inleveren bij Paula Lankhuizen, Groenstraat 62, Willemstad.

Wanneer bedrijven, winkels of restaurants op een of andere manier willen sponsoren in geld, natura of tegoedbonnen houdt de werkgroep zich van harte aanbevolen. Natuurlijk staat daar een goed stukje reclame tegenover.

Namens de “Werkgroep Kerstmarkt”.

www.vriendenwillemstadsekoepelkerk.nl

www.wintervestingdagen.nl