Kerstmarkt

In verband met de Coronamaatregelen is de Kerstmarkt van 2020 helaas niet door kunnen gaan. Hieronder een impressie van de Kerstmarkt 2019

Kerstmarkt 2019


Ook dit jaar organiseert de “Werkgroep Kerstmarkt” weer een kerstmarkt in Het Arsenaal. Wij hopen natuurlijk dat u weer komt!

De kerstmarkt heeft als doel “Er zit muziek in de Koepelkerk”: Onlangs heeft mw. P. Böhm de prachtige vleugelpiano uit het Oude Raadhuis aan de Stichting Vrienden van de Willemstadse Koepelkerk geschonken. Een geweldige aanwinst voor onze Koepelkerk.

De Koepelkerk heeft een goede geluidsinstallatie, maar de geluidsboxen zijn aan vervanging toe. De opbrengst van de Kerstmarkt zal besteed worden aan de aanschaf van nieuwe geluidsboxen en het onderhoud en beschermhoes voor de vleugelpiano.

Traditiegetrouw vindt de kerstmarkt plaats in Het Arsenaal. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 13 december 16.00-21.00 uur en zaterdag 14 december 11.00-17.00 uur.

Op de kerstmarkt is een keur aan activiteiten waar u aan deel kunt nemen en waarover we u later meer zullen vertellen.

U kunt ons helpen:

Voor het maken van de kerststukken is allerlei groen uit de tuin nodig. We verzoeken u niet te vroeg te snoeien, we komen het graag eind november/begin december bij u ophalen. Dennenappels, schors, malusappeltjes, berkentakken (liefst die lange slierten), berkenstammetjes, skimmia, pinus, taxus, compacte conifeer en ander geschikt materiaal, maar ook jam, eigen baksels (cake, koekjes), prijsjes voor het rad etc. zijn zeer welkom. Neemt u alstublieft contact op met Petra Hartvelt (tel. 06-23218363).

Ook clubzegels van Jumbo, koffiebonnen (DE) en andere spaarzegels zijn van harte welkom. Deze kunt u ook inleveren bij Petra Hartvelt , Carel van Boetzelaerstraat 8

Wanneer bedrijven, winkels of restaurants op een of andere manier willen sponsoren in geld, natura of tegoedbonnen houdt de werkgroep zich van harte aanbevolen. Natuurlijk staat daar een goed stukje reclame tegenover.

U kunt ons volgen op:  Facebook.com/Kerstmarkt Willemstad

Namens de “Werkgroep Kerstmarkt” en “De Stichting Vrienden van de Willemstadse Koepelkerk”

Ank de Bruijn (06-50424466) www.vriendenwillemstadsekoepelkerk.nl

kerst201301

kerst201302

kerst201303

kerst201306kerst201304

kerst201305