Openstelling

ingangkoepelkerk-kleiner.jpg

Koepelkerk te bezichtigen

Onvoorziene omstandigheden voorbehouden is de Koepelkerk van 3 juli tot en met 2 oktober 2021 elke zaterdagmiddag (14-17 uur) geopend voor bezichtiging door het publiek met uitzondering van 18 september. Een groep vrijwilligers is dan steeds aanwezig om bezoekers te ontvangen en te vertellen over de geschiedenis van de Koepelkerk.

Het is inmiddels door de versoepelingen weer mogelijk de toren te beklimmen van waaruit een  prachtig uitzicht over de vesting en wijde omgeving wordt geboden.

Er zal altijd een expositie zijn in de toren en orgelspel of een andere muzikale uiting gedurende de openingsuren.

Naast de zaterdagmiddag openstelling zal de Koepelkerk in 2021 ook op een aantal zondagen en andere bijzondere dagen te bezichtigen zijn te weten :

Tijdens de Kunst- en Cultuurroute en Open Monumentendagen 2021 op zaterdag 4 en 11 september (10-17 uur) en zondag 5 en 12 september (12-17 uur).

Tevens is er i.v.m. de sluiting op 18 september op zondag 19 september ook een openstelling.

Coördinatie openstelling : Jan Luijk, 0168-472515 of 06-20005586

Zie ook het onderwerp Rondleidingen onder Activiteiten.