Openstelling

ingangkoepelkerk-kleiner.jpg

Koepelkerk te bezichtigen

Onvoorziene omstandigheden voorbehouden is de Koepelkerk van 22 Aug tot en met 3 oktober 2020 elke zaterdagmiddag (14-17 uur) geopend voor bezichtiging door het publiek.

Een groep vrijwilligers is dan steeds aanwezig om bezoekers te ontvangen en te vertellen over de geschiedenis van de Koepelkerk.

Het is ivm Corona-beperkingen niet mogelijk de toren te beklimmen van waaruit een  prachtig uitzicht over de vesting en wijde omgeving wordt geboden.

Er zal altijd een expositie zijn in de toren en orgelspel of een andere muzikale uiting gedurende de openingsuren.

Naast de zaterdagmiddag openstelling zal de Koepelkerk in 2020 ook op een aantal zondagen en andere bijzondere dagen te bezichtigen zijn te weten :

Tijdens de Open Monumentendagen 2020 op zaterdag 12 (10-17 uur) en zondag 13 september (12-17 uur).

Coordinatie openstelling : Marjoleine in ’t Veld, 0168-472172 of 06-23020362

Zie ook het onderwerp Rondleidingen onder Activiteiten.